Naslovna Srem Inđija Revija gimnastike, fitnesa i modernog plesa

Revija gimnastike, fitnesa i modernog plesa

PODELI

Klub za ritmičku gimnastiku „Top Gym“ i Sportski klub „Top forma“ iz Šimanovaca, organizovali su danas, u sali OŠ „Dušan Jerković Uča“ reviju gimnastike, fitnesa i modernog plesa.

Pokrovitelj današnjeg klupskog prvenstva bio je pećinački Sportski savez „Razvoj sportova“, a prema rečima predsednika Siniše Đokića pravo je zadovoljstvo kada se radi sa najmlađima.

„Uvek smo isticali da su nam prioritet najmlađi i njihovo bavljenjem sportom. Klubovi „Top Gym“ i „Top Forma“, i Maja Radosavljević su najbolji primeri kako sa decom treba raditi i zato će od nas uvek imati pomoć i podršku“ – rekao je Đokić.

Raspevano sa Minjom Subotom u pećinačkom KC

Pod stručnim nadzorom trenera Maje Radosavljević, mladi takmičari su se uveliko izborili za svoje zavidno mesto u ovim sportovima, a kako nam je rekla Maja Radosavljević, rezultati ostvareni u godini na izmaku to najbolje dokazuju.

„Ovim klupskim takmičenjem stavili smo tačku na takmičarsku 2018. godinu. Iza nas je veoma uspešna godina, u kojoj su naši članovi na takmičenjima različitih rangova osvojili 45 zlatnih, 52 srebrne i 66 bronzanih medalja. Imali smo šampione Vojvodine i Srbije. Naši najuspešniji takmičari su postali reprezentativci i tako su stekli priliku da brane boje naše zemlje. U svakom slučaju, idemo dalje“ – kazala je Maja.

Član sudijske komisije, koja je ocenjivala nastupe mladih takmičara bila je Milica Raketić, trener Sportskog kluba „Kasper“ iz Batajnice.

„Prezadovoljna sam nastupom dečice. Videli smo na delu kako početnike, tako i one koji su uveliko u ovom sportu, kako na domaćim, tako i na međunarodnim takmičenjima. Svi su pokazali svoj maksimum i na najlepši način su dočarali najlepše strane ovog sporta“ – izjavila je Raketić.

Svi su uživali. Deca su nagrađena medaljama, a posebno su bili ponosni roditelji, deke i bake, na svoju decu i unuke, buduće šampione.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here