Naslovna Srem Pećinci Revija gimnastike, fitnesa i modernog plesa

Revija gimnastike, fitnesa i modernog plesa

PODELI
Program Pećinačkog kulturnog leta nastavlja se u subotu, 7. jula, od 19.00 časova, kada će na platou ispred škole u Šimanovcima nastupiti deca iz kluba za ritmičku gimnastiku “Top Gym” i fitnes kluba “Top forma”, koja će šimanovačkoj publici predstaviti svoje najuspešnije koreografije, pod budnim okom trenera Maje Radosavljević koja je za ovaj nastup najavila pravu reviju gimnastike, fitnesa i modernog plesa.

“Nastupiće deca iz Šimanovaca, Deča, Pećinaca, Sremskih Mihaljevaca, Kupinova, Krnješevaca, Vojke, Ugrinovaca i Dobanovaca, među kojom i vicešampionka Srbije u dečjem fitnesu u kategoriji 2006. godišta Dunja Radosavljević i treća u Srbiji u kategoriji 2009. godišta Isidora Savić. Biće to praznik za oči” – najavljuje Maja Radosavljević.

Pećinačko Kulturno leto, koje je zvanično počelo 28. juna, trajaće do 18. avgusta, a organizator Kulturnog leta pećinački Kulturni centar, pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave, pripremio je raznovrstan kulturni i zabavni sadržaj za sve generacije.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here