Naslovna Srem Pećinci Revija muzičkih talenata u pećinačkom Kulturnom centru

Revija muzičkih talenata u pećinačkom Kulturnom centru

PODELI
Foto: RTV

PEĆINCI – Četvrti “Sajam kulture mladih na selu” koji organuzuje pećinački Kulturni centar pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Opštine Pećinci nastavlja se u petak 10. decembra kada će se u sali Kulturnog centra sa početkom u 18 časova održati Revija muzičkih talenata pod nazivom “Muzikom do zvezvda”.

Polaznici Studija za muzičku edukaciju i obrazovanje Kulturnog centra Pećinci i vanredni učenici Muzičke škole “Petar Krančević” u Sremskoj Mitrovici zajedno sa učenicima izdvojenog odeljenja u Pećincima rumske Osnovne muzičke škole “Teodor Toša Andrejević” predstaviće se na klaviru, harmonici, tamburi i gitari.

“Sajam kulture mladih na selu” traje od 3. do 24. decembra, a ljubitelji književnosti, muzike, pozorišta, arheologije i filma imaju priliku da uživaju u različitim kulturno-umetničkim i obrazovnim programima.

Ulaz za sve događaje je besplatan, a prilikom posete događajima obavezno je nošenje zaštitnih maski. Festival se organizuje uz poštovanje epidemioloških mera, dok se događaji emituju i putem zvaničnog Jutjub kanala Kulturnog centra Pećinci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here