Naslovna Srem Ruma Rezultati 4. Rumskog polumaratona: Kenijac osvojio prvo mesto!

Rezultati 4. Rumskog polumaratona: Kenijac osvojio prvo mesto!

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – U organizaciji Sportskog saveza Opštine Ruma, a pod pokroviteljstvom Opštine Ruma, danas se održao 4. Rumski polumaraton. Učestovalo je preko 300 takmičara i svi su se sjajno pokazali, a u daljem tekstu pogledajte rezultate takmičenja.

Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Kenijac Stanly Kipruto (1:06:44) iz AK Mladost, dok je drugo mesto zauzeo Đuro Borbelj (1:08:33) iz AK Apatin, a treće mesto osvojio je Miloš Dragović (1:13:28) iz VAK 1926.

U ženskoj konkrenciji najbolja je bila Nora Trklja Boca (1:21:41) iz AK Crvena Zvezda drugoplasirana je bila Slađana Stamenković (1:27:36) iz AK Crvena Zvezda Beograd, a treća je na cilj stigla Aleksandra Kostadinović (1:28:46) iz AK Srem.

Osim glavne polumaratonske trke od 21.1km, koja je startovala u 17 časova, bio je organizovan i prateći program.

DDOR Trka zadovoljstva bila je duga sedam kilometra i trčala se u istom smeru kao i polumaraton, zatim puzeća Neon Bambini trka za decu mlađu od dve godine koja se održala na Gradskom trgu uz druženje sa maskotama iz crtanih filmova.

Polumaratonsku stazu od 21 kilometar predstavnici firmi savladali su po štafetnom sistemu: tri puta po sedam kilometara koja je takođe startovala kad i polumaraton.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here