Naslovna Srem Pećinci Ribolovci postavili novi rekord “Sremske oaze”

Ribolovci postavili novi rekord “Sremske oaze”

PODELI
Na desetom ekipnom takmičenju u pecanju šarana na Jezeru “Sremska oaza” u Subotištu, završenom danas u 17.00 časova, ribolovci su postavili novi rekord u ukupnoj količini ulovljene ribe. Deset tročlanih ekipa je za trideset sati takmičenja ulovilo ukupno 440 primeraka šarana ukupne težine 1.769,858 kilograma.

Najveći udeo u rekordnom ulovu ostvario je CT (Carp team) Gvozdena paprika koji je ulovio 284,530 kg i tako osvojio ubedljivo prvo mesto. Drugo mesto osvojio je CT Sremci sa 231,065 kilograma ulovljene ribe. dok je treće mesto pripalo CT Janko i Žile koji je ulovio ukupno 222,478 kilograma.

Dodeljena je i nagrada za najveći ulovljeni primerak šarana, koja je ovoga puta pripala CT Cap za čavku koji su ulovili šarana teškog 14,470 kilograma, dok je simbolična nagrada za najmanji ulov otišla u ruke CT Janko i Žile koji su ulovili šarana teškog 1,7 kilograma.

Ovo je treći put ove ribolovačke sezone da su ribolovci na jezeru “Sremska oaza” oborili rekord u ukupnoj količini ulovljene ribe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here