Naslovna Hronika Rotvajler UMALO RASTRGAO dečaka (9) uoči ROĐENDANA, lekari pokušavaju da mu spasu...

Rotvajler UMALO RASTRGAO dečaka (9) uoči ROĐENDANA, lekari pokušavaju da mu spasu nogu

PODELI

S. Ž. (9) je dan uoči rođendana napao razjareni rotvajler i umalo mu otkinuo nogu u parku prepunom dece u Novoj Pazovi. Mališan je sa teškim povredama prevezen u bolnicu u Tiršovoj gde lekari sve čine da mu spasu nogu.

Policija je privela M.Đ, koji je navodno svog pobesenlog psa bez zaštitne korpe doveo i pustio među decu.

Bez korpe

– Pas nije imao zaštitnu korpu, a iako je zabranjeno uvođenje pasa u dečja igrališta, M. ga je ipak uveo među decu. On je mališanima rekao da moraju da budu na dečijem igralištu jer je njegov pas osetljiv na buku. A onda je sa povoca pustio rota – kaže izvor.

– Mališani su igrajući se počeli da viču, a rotvajler se unezverio. Životinja je iznenada nasrnula na S. i ščepala ga za nogu. Rot je dečaka tresao kao da je krpa, bacakao ga je na sve strane i vukao po dvorištu. S je plakao i vrištao od bolova, ali životinja nije htela da ga pusti – naveo je sagovornik dodao da je M.Đ. tada potrčao i jedva skinuo psa sa umalo rastrgnutog dečaka.

S. Ž. je ležao na zemlji i obilno krvario, čak je i izgubio svest. Pozvana je i i hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu.

Drug od S., dečaka koji je izujedan, opisao je kako je napad izgledao.

– Pas je skočio na S. i oborio ga na zemlju. Svi smo s euplašili i počeli da plačemo. S. je isto plakao. Onda je potrčao taj M. i nekako odvojio rotvajlera. S. je ležao i baš dosta krvario. Inače, njemu je sad trebalo da bude rođenda – priča mališan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here