Naslovna Srem Ruma Ruma – DOKAZ DA POSVEĆENOST I ODGOVORNOST DAJU REZULTAT!

Ruma – DOKAZ DA POSVEĆENOST I ODGOVORNOST DAJU REZULTAT!

PODELI

U Rumi u industrijskoj zoni, u punom kapacitetu radi novi prečistač otpadnih voda. Izgradnju istog, finansiralo je Ministarstvo privrede sa 100 miliona dinara.

Za uređenje železničke stanice u Rumi – 70 miliona!

Državni sekretar Dragan Stevanović kaže da je taj projekat dokaz da posvećenost i odgovornost daju dobar rezultat.

– Na ovaj način smo opštinu u dobroj meri zaštitili od zagađenja, a omogućili smo i investitorima da šire posao. – rekao je Stevanović koji je juče obišao Industrijsku zonu u Rumi, gde je podsetio da je Ruma jedna od najrazvijenijih opština u zemlji.

Rumski vašar dobija novu lokaciju?

Predsednik opštine Slađan Mančić objasnio je da je prečistač otpadnih voda završen u roku, u januaru ove godine, a zatim je potpisan ugovor sa kompanijom “Hutchinson” o plaćanju usluge prečišćavanja.

Objekat od 1. marta radi u punom kapacitetu, a poveren je na upravljanje Vodovodu Ruma.

Ruma uskoro dobija kružni tok !

Stevanović je podsetio da su “Hutchinsonu” svojevremeno dati podsticaji od oko dva miliona evra, uz planirano otvaranje oko 200 radnih mesta, a da se svaki dat evro i više nego isplatio.

– Sećam se da je bilo onih koji su osporavali ovaj projekat onda kada ga je predsednik Vučić ambiciozno najavio. Nisu verovali. A danas u toj kompaniji radi više od 1.300 ljudi, a postoji mogućnost da se i dalje šire. – rekao je Stevanović i dodao da je država tako pokazala da ima sluha za dobre projekte.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here