Naslovna Posao Ruma i Sremska Mitrovica dobro pripremljene zimsku sezonu

Ruma i Sremska Mitrovica dobro pripremljene zimsku sezonu

Foto: AP

Zamenik pokrajinskog sekretara za saobraćaj Zoran Tasić boravi danas u radnoj poseti Rumi i Sremskoj Mitrovici, a povodom koordinacije rada zimskih službi na lokalnom i regionalnom nivou. On je tom prilikom zajedno sa predstavnicima Grada Sremska Mitrovica i Opštine Ruma obišao punktove zimske službe i uverio se u stvarno stanje stvari na terenu.

Zamenika pokrajinskog sekretara za saobraćaj Zorana Tasića u Gradskoj kući Rumi su sa radom zimske službe upoznali načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić i zamenica predsednika Opštine Aleksandra Ćirić. Tom prilikom je istaknuto da službe moraju biti pripravne, kao i da tokom ove zime nije bilo većih problema sa snežnim padavinama.

Oni su nakon sastanka u gradskoj kući obišli republički i lokalni punkt zimske službe, nakon čega je zamenik sekretara nastavio posetom Sremskoj Mitrovici. U razgovoru sa gradonačelnicom i njenim saradnicima Tasić je upoznat ovogodišnjim planom rada zimske službe na području grada gde je za te potrebe izdvojeno 30 miliona dinara iz lokalnog budžeta.

Zatečenom situacijom u ove dve lokalne samouprave Tasić je zadovoljan. I Ruma i Mitrovica su se, smatra, adekvatno pripremile za zimsku sezonu i on ne očekuje probleme i u slučaju obilnijih padavina.

Ova poseta je deo organizovanih aktivnosti sekretarijata u cilju sagledavanja situacije na terenu i blagovremenog delovanja u slučaju da se pojave problemi na području Vojvodine.

IZVORrtv
Prethodna vestSutra akcija DDK u Šimanovcima i Pećincima
Sledeća vestU Šidu vakcinisano preko 1.000 osoba

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here