Naslovna Srem Ruma Ruma izdvaja sredstva za protivgradnu zaštitu!

Ruma izdvaja sredstva za protivgradnu zaštitu!

PODELI
Foto: Dnevnik.rs

Opština Ruma će i ove godine sufinansirati rad protivgradnih strelaca, a kako je odlučeno na sednici Opštinskog veća, za protivgradne strelce izdvojiće dodatnih 6.000 dinara mesečno, tokom sezone.

Lokalna samouprava se odlučila da novčano stimuliše strelce, kako bi se unapredila funkcionalnost protivgradne zaštite na teritoriji rumske opštine, te tako branili ljudi, zasadi i objekti.

Obijena zgrada pošte u Laćarku!

U rumskoj opštini postoji 12 protivgradnih stanica i u njima je raspoređeno 24-oro strelaca koji od Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u periodu od 15. aprila do 15. oktobra, dobijaju mesečnu naknadu u iznosu od 4.000 dinara.

Većnici su dali saglasnost za izmenu Plana javnih nabavki Opštinske uprave za 2019. godinu. Pozicija za izgradnju gasne kotlarnice u naselju Tivol povećana je sa 52 na 95 miliona dinara, a u Plan javnih nabavki uvrštena su i sredstva koje je Povereništvo za izbeglice i migracije dobilo na konkursima Komesarijata, kao i sredstva koja su opštini dodeljena na javnim konkursima sa viših nivoa vlasti. Tu će se naći i 10,4 miliona dinara za uređenje atarskih puteva, dobijenih sa pokrajinskog nivoa. U Plan je uvrštena i nova javna nabavka za postavljanje rasvete u Borkovcu vredne 4,32 miliona dinara

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here