Naslovna Srem Ruma Ruma najavila ulaganje u seoske pošte! Đorđević obišao poštare i radnike u...

Ruma najavila ulaganje u seoske pošte! Đorđević obišao poštare i radnike u opštini Ruma!

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Generalni direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, izvršni direktor Pošte Srbije Miloš Đurić i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić, održali su danas sastanak na kojem je dogovoreno renoviranje pojedinih pošta na teritoriji ove lokalne samouprave uz podršku Opštine.

Tom prilikom obišli su zgradu pošte u centru grada, gde je Đorđević prisutnim zaposlenima i medijima govorio o modernizaciji ovog preduzeća, unapređenju poslovanja, novim uslovima rada, nabavci i modernizaciji opreme.

– Opština Ruma, koja se ubrzano razvija i pokretač je razvoja Srema, pomoći će adaptaciju naših objekata, kako bismo našim građanima obezbedili najmodernije poslovnice. Želja nam je da modernizacijom naših objekata poboljšamo kako korisničko iskustvo građana, tako i uslove rada naših zaposlenih. Preko 1.500 poslovnica i 15.000 zaposlenih u našoj velikoj porodici svakog dana je na usluzi građanima Republike Srbije. Upravo zbog njih, Pošta Srbije će i u narednom periodu nastaviti da radi na modernizaciji i širenju poštanske mreže, adaptaciji i otvaranju novih objekata, čvrsto sarađujući sa lokalnim samoupravama, a sve u cilju povećanja dostupnosti naših usluga u svakom mestu u Srbiji, izjavio je Đorđević tom prilikom.

Predsednica Opštine Aleksandra Ćirić najavila je planove o renoviranju zgrade i naglasila da Opština Ruma ima volju, želju i mogućnosti da pomogne u renoviranju i rekonstrukciji pošta i u većim selima poput Klenka i Nikinaca, što će u narednoj godini i uraditi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here