Naslovna Dogadjaj Ruma: Rekonstruisane ulice svečano otvorene za saobraćaj

Ruma: Rekonstruisane ulice svečano otvorene za saobraćaj

PODELI
Foto: ilustracija

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je dve rekonstruisane ulice u centru Rume, koje su danas svečano otvorene za saobraćaj.

Mirović se, zajedno sa predsednikom opštine Ruma Slađanom Mančićem, uverio u kvalitet asfaltiranih ulica 15. maj i 15. avgust, koje se nalaze u užem centru grada.

Upriličen je prigodan kulturno umetnički program, a u okviru događaja, Mirović se provozao fijakerom kroz rekonstruisane rumske ulice.

Pored ove dve ulice, ranije je isti posao izvršen na centralnoj rumskoj saobraćajnici, na zadovoljstvo građana, kao i u industrijskoj zoni.

“Izuzetno je zadovoljstvo danas biti pred vama. Završili smo veliki posao, a sa Upravom za kapitalna ulaganja smo realizovali ne samo ovaj, već i druge projekte. Ove ulice su žile kucavice pored centralne i veoma su opterećene saobraćajem. Svi radovi su bili kompleksni, od elektro mreže, preko vodovodne i svih ostalih komunalnih poslova. Apsolutno smo izmenili kompletnu sliku kada je u pitanju putna infrastruktura našeg grada”, rekao je predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić.

Veliku pomoć Rumljani su imali od strane pokrajinske vlade, koji su značajna sredstva opredelili za ove poslove. 120 miliona dinara uložila je opština, a pokrajina 200 miliona dinara. Radovi su započeti pre oko godinu dana.

“Veliku zahvalnost dugujemo izvođačima radova, koji su nekoliko nedelja pre roka sve završili. Lepo je videti svu putnu infrastrukturu koju smo zajedno unapredili, a to je put ka novim investicijama i radnim mestima”, istakao je Mirović pred okupljenim građanima.

Osvrnuo se, između ostalog, na veliki projekat Fruškogorskog koridora, naglašavajući bolju povezanost i napredak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here