Naslovna Srem Ruma RUMA: Sportski rezultati

RUMA: Sportski rezultati

PODELI

Na Prvenstvu Balkana za juniore održanom 8.7.2017. godine u Pazardžiku (Bugarska) takmičari Džudo kluba “Sloven”, u dresu reprezentacije, postigli su sledeće rezultate: Uroš Madžarević osvojio je srebrnu medalju (II mesto); Branislava Bjelić peto mesto (kadet).

Ana Bjelić je zbog saniranja povrede i postizanja što bolje forme za EYOF (olimpijadu mladih) izostala sa Prvenstva Balkana, EYOF se održava 24. jula u Mađarskoj. Stefana Zubovića očekuje učešće na Balkanskom za starije pionire 28.07.2017. Stefan je inače i pobednik na 60 metara sprint u Mini atletici na nedavno održanom Republičkom prvenstvu za učenike Republike Srbije.

Čestitke Urošu i Branislavi na postignutim rezultatima.

Takmičari Atletskog kluba “Ruma” Nemanja Stričić i Tamara Milutinović predstavljajući AP Vojvodinu na Susretu regiona Srbije za mlađe juniore/ke, koje je održano 8.7.2017. u Beogradu, pobedili su u svojim diciplinama i na taj način ujedno doprineli i osvajanju ekipnog prvog mesta. Nemanja je pobedio u bacanju kugle sa 15.84m. Tamara je pobedila u trci na 400 metara sa postignutim novim ličnim rekordom 58.63s.

Takođe ističemo da su Tamara Milutinović, Nemanja Stričić i Vojin Dimić predstavljali reprezentaciju Srbije na nedavno održanom Prvenstvu Balkana, Nemanja (disk) u konkurenciji mlađih juniora, Tamara (4×400) i Vojin (disk) u konkurenciji starijih juniora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here