Naslovna Srem Ruma Ruma u prazničnom duhu: Otvorene manifestacije “Božićna ulica” i “Ledena šuma” FOTO

Ruma u prazničnom duhu: Otvorene manifestacije “Božićna ulica” i “Ledena šuma” FOTO

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Danas je u 12 časova svečano otvorena “Božićna ulica” na Gradskom trgu u Rumi. Ova manifestacija je u duhu predstojećih praznika, sa bogatom ponudom pogodna kako za najmlađe, tako i za najstarije.

Posetioci će za vreme ove manifestacije moći da uživaju u velikom izboru novogodišnje dekoracije, rukotvorina i gastronomskih specijaliteta. Svako čulo će biti zadovoljeno!

Pored ulice rukotvorina, otvorena je i “Ledena šuma”, zimska manifestacija u kojoj će Rumljani, ali i svi posetioci, po prvi put moći da uživaju.

Ljubitelji zimske aktivnosti imaće priliku da potpuno besplatno, tokom mesec dana, uz dobru zabavu i razonodu uživaju na klizalištu.

Jedinstveno dekorisan ambijent Malog parka će prvi put ove zime širiti praznični duh tokom ovih hladnih dana. Sve do 15. januara 2023, “Ledena šuma” će biti mesto okupljanja svih generacija.

Klizalište će biti otvoreno svakog dana u periodu od 12 do 22 časa.

Otvaranju je prisustvovala i predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić, koja je izrazila veliko zadovoljstvo što se tako veliki broj izlagača, ali i posetilaca okupio na Gradskom trgu.

“Mi kao opština Ruma već dvanaestu godinu za redom organizujemo već tradicionalnu “Božićnu ulicu”, kako bismo našim sugrađanima, od najmlađih do najstarijih, omogućili da predstojeće zimske praznike provedu u što boljem raspoloženju, miru i radosti”.

Predsednica je naglasila da su se ove godine Turistička organizacija Opštine Ruma i Kulturni centar Ruma, pobrinuli da ova manifestacija koja čuva materijalnu i nematerijalnu baštinu Rume i Srema, učine ovaj program što bogatijim i što raznovrsnijim.

Jedino što je svima preostalo jeste da uživaju u zimskim čarolijama na Gradskom trgu, ali i u Malom parku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here