Naslovna Dogadjaj Ruma: Umesto starog bioskopa – NOVI HOTEL

Ruma: Umesto starog bioskopa – NOVI HOTEL

PODELI
Foto: Opština Ruma

Novi hotel sa četiri zvezdice, koji ima 18 smeštajnih jedinica, otvoren je ovih dana u Rumi, a kako je na otvaranju rekao predsednik opštine Slađan Mančić, hotel će upotpuniti turističku ponudu.

Vučić u Belegišu: “Gradićemo autoput Ruma – Šabac – Loznica”

Da je Ruma postala tražena destinacija govori podatak da je lane do septembra zabeleženo više od 25.000 noćenja.
– Mislim da će ovaj objekat doprineti i razvoju sporta, jer ima i fitnes centar sa najmodernijim spravama za vežbanje namenjenim profesionalnim sportistima, što je falilo našem gradu – kaže Mančić.

– Objekat prati razvoj našeg grada i ono što je važno reći, zaposliće nekoliko desetina naših sugrađana. Opština nije pogrešila kada je pre tri godine prodala parcelu na kojoj je izgrađen hotel, gde se nekad nalazio ruiniran objekat starog bioskopa, koji nije radio unazad tri decenije. – rekao je.

Ruma: Oprez za bicikliste u saobraćaju

Menadžer novootvorenog „Garnet” hotela Tomas Pavlović kaže da objekat ima banket salu kapaciteta do 280 mesta, dečiju igraonicu i fitnes salu pogodnu za profesionalne sportiste i rekreativce.

-Ruma je grad u ekspanziji u kome rastu i smeštajni kapaciteti, a naša ponuda ima dobru polaznu osnovu za pozicioniranje na tržištu- ističe Pavlović.

EKOLOŠKA KATASTROFA NA FRUŠKOJ GORI: neopravdana seča drveća!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here