Naslovna Srem Ruma Rumi potreban inspektor za sport

Rumi potreban inspektor za sport

PODELI

Opštinsko veće Rume izmenilo je sistematizaciju u Opštinskoj upravi radi uvođenja radnog mesta prosvetno-sportski inspektor.

Načelnik Opštinske uprave Dušan Ljubišić pojasnio je da se pojavila potreba jačeg inspekcijskog nadzora prema sportskim udruženjima.

  • Broj zaposlenih u Opštinskoj upravi se rapidno smanjuje i sada nemamo dovoljno kadrova na određenim pozicijama, tako da će ovo mesto biti sistematizovano na ovaj način dok se ne ukaže mogućnost da napravimo posebno radno mesto sportskog inspektora. Broj zadataka, poslova i nadležnosti Opštinske uprave je svakog dana sve veći. Administrativno mi sve pokrivamo, a broj zaposlenih se smanjuje – rekao je Ljubišić.

Opštinsko veće odlučilo je da se krene u realizaciju projekta izgradnje rezervoara za skladišenje pitke vode na izvorištu Borkovac. Ovim će se poboljšati vodosnabdevanje u letnjem periodu kada je sakupljena količina vode u rezervoarima nedovoljna da podmiri sve potrebe potrošača, što se manifestuje u višim delovima sistema u vidu smanjenog pritiska, pa i obustave vodosnabdevanja.

V. H.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here