Naslovna Srem Ruma Rumljani odlični na Evropskom prvenstvu

Rumljani odlični na Evropskom prvenstvu

Foto: ruma.rs

RUMA – Na Evropskom prvenstvu za juniore i kadete održanom u Budvi od 6. do 14. novembra u reprezentaciji Srbije našlo se pet članova rumskog kik boks kluba “Ru-09”.

Miloš Vuković, stariji junior do 71kg, u disciplini lou kik, Nikolina Kasap, starija juniorka do 65 kg, u disciplini ful kontakt, Jovana Kasap, starija juniorka do 60 kg u disciplini lou kik, Ivan Marković mlađi junior u disciplini K1 do 60 kg, kao i trener Vladimir Bogović, kao član stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Miloš Vuković je nakon osvajanja Balkanskog prvenstva ove godine u Skoplju ponovo potvrdio kvalitet. U četvrtfinalu je pobedio predstavnika Poljske, zatim u polufinalu predstavnika Turske, da bi u finalu bio poražen od ruskog reprezentativca i tako osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope. Nikolina Kasap je nakon srebrne medalje sa Balkanskog prvenstva dodala svojoj kolekciji i srebro sa Evropskog. Poražena je od predstavnice iz Francuske u finalnoj borbi. Jovana Kasap nije imala sreće u zrebu i u četvrtfinalu je poražena od nove evropske prvakinje iz Poljske. Ivan Marković je u osmini finala poražen od predstavnika Izraela.

Sve u svemu sjajno izdanje rumskih boraca, koji su još jednom na međunarodnoj sceni potvrdili svoj talenat, nagovestivši nove uspehe.

IZVORruma.rs
Prethodna vestNajisplativije biznis ideje za 2022. godinu
Sledeća vestObaveštenje o planskom isključenju struje u Sremskim Mihaljevcima

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here