Naslovna Hronika Rumljanin Milan Devrnja priveden u Podgorici zbog mešanja u izbore Crne Gore!

Rumljanin Milan Devrnja priveden u Podgorici zbog mešanja u izbore Crne Gore!

PODELI

U suret lokalnim izborima u Nikšiću nije tajna da brojni srpski državljani dolaze u taj grad sa za sada nedokazanim namjerama. Međutim pored Nikšića i Podgorice je postala interesantna za pojedine bezbjedonosno interesantne ličnosti i bivše ili sadašnje pripadnike tamošnjih struktura bezbjednosti.

(FOTO) U PODGORICI PROVJERAVANI BIVŠI PRIPADNIK MUPA-A SRBIJE I SARADNIK DAKE DAVIDOVIĆA: Nađen kriptovani telefon i propagandni materijal “Narodni pokret”
Foto: Standard

Tako je danas u Podgorici zaustavljen i kontrolisan srpski državljan Milan Devrnja iz Rume koji je bio u društvu Zdravka Kosanovića iz Nikšića, bliskog biznismenu Miodragu Daki Davidoviću. Prema saznanjima portala Standard podgorička policija je kontrolom dvojice muškaraca i vozila Mercedesa G klase, koji je u vlasništvu Kosanovića, pronašla kriptovani telefon, veću količinu majici, kačketa, i zaštitnih maski sa natpisom političke partije “Narodni pokret” koju je nedavno osnovao Daka Davidović.

“Pronađena je i službena legitimacija na ime Milan Devrnja. U toku postupka provjera, utvrđeno je da je Devrnja bivši policajac MUP-a Srbije, a sa sobom je nosio legitimaciju udruženja bivših pripadnika MUP-a Srbije. U Crnoj Gori boravi u Nikšiću, sa smještajem u jednom tamošnjem hotelu”

Foto: Standard

Kosanović važi za bezbjednosno interesantno lice, više puta je privođen na informativne razgovore. Oktobra 2016. godine Zdravka Kosanovića je na podgoričkom aerodromu policija izdvojila iz reda za let za Beograd, a potom je saslušan u Centru bezbjednosti zbog sumnjivih poslova sa otpadnim željezom iz Nikšića koje je izmješteno u Beograd, a koje je kasnije liferovano preko luke Pančevo.

Pojedine NVO organizacije upozoravaju posmatrajaći razna dešavanja ovih dana u Crnoj Gori, sa velikom zabrinutošću, pa se postavlja otvoreno pitanje, da li je Crna Gora više država, sa atributima suverenosti?

Mediji su već više puta objavili neka imena stranih agenata i tvrdnje da u Crnu Goru donose velike količine novca radi kupovine glasova za interese „srpskog sveta“ na predstojećim izborima u Nikšiću.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here