Naslovna Srem Ruma Rumski savate borci osvojili pet medalja u Budimpešti

Rumski savate borci osvojili pet medalja u Budimpešti

PODELI

Sportisti Savate boks kluba “Ruma” osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju na Svetskom KUP-u u savateu koje je održano u Budimpešti u subotu 26. januara.

Zlatne medalje osvojili su junior Petar Jovanov u kategoriji do 65kg, juniorke Nikolina Kasap do 60kg i Jovana Kasap do 65kg. Srebrnu medalju osvojio je kadet Strahinja Jocković do 35kg i bronzanu medalju juniorka Jovana Mirčetić do 56kg. Marko Vidaković senior do 80kg i kadet Lazar Karanović nisu uspeli da osvoje medalju. Sa njima su bili treneri Miodrag Rakić i Damjan Marković i još četvoro učesnika.
“Bilo je veoma teško doći do medalje jer je konkurencija na Svetskom KUP-u sve veća, ali najveći problem bilo je doći do Budimpešte po mećavi koja nas je pratila od samog polaska. Ipak uspeli smo da stignemo na vreme i iako premoreni, neispavani, uspeli smo da ostvarimo odličan rezultat. Još jedan uspeh naših sportista iz Rume koji su pokazali da nisu bez razloga najuspešniji klub u Srbiji u savateu”, rekao je trener Miodrag Rakić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here