Naslovna Srem Rundek oduševio Mitrovčane

Rundek oduševio Mitrovčane

PODELI
Foto: Grad Sremska Mitrovica

SREMSKA MITROVICA – Udruženje “Art Front” i Grad Sremska Mitrovica zajedničkim snagama upriličili su koncert Darka Rundeka & Ekipe koji je oduševio Mitrovčane.

U punom Poslovno sportskom centru “Pinki”, kojim je čitavo veče vladala pozitivna energija, pred više hiljada Mitrovčana, stari i mladi fanovi pevali su Rundekove pesme. Bilo je to veče za pamćenje o kome će se dugo pričati.

Predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica, Vladimir Pavlović, ovim povodom je izjavio za portal Moj grad SM:

“Grad se potrudio da ovo leto bude obeleženo mnogim događajima, a što se koncertne ponude tiče, cilj nam je da zadovoljimo sve ukuse svojih sugrađana. Zato smo vrlo rado prihvatili inicijativu udruženja Art front i zajedničkim snagama organizovali ovaj koncert”, istakao je Pavlović.

“Artfrontovci” su već najavili nove koncerte i nove događaje, a Grad će i dalje podržavati omladinski entuzijazam i kvalitetne ideje i inicijative.

Iz Udruženja “Art Front” ističu da koncert Darka Rundeka u isto vreme predstavlja i prvu promotivnu aktivnost UG Art Front koji ovim, kao i svim budućim aktivnostima želi da radi na promociji kulture, solidarnosti i izgradnji lokal-patriotizma kao srži života svake zajednice. Darko Rundek, poznati regionalni ekološki aktivista je u ovom smislu bio savršen izbor za prvi događaj Art Fronta.

Udruženje Art Front se zahvaljuje Gradu Sremska Mitrovica na podršci u realizaciji ovog koncerta, kao i svim sugrađanima koji su potpomogli događaj ove veličine.

Buduće aktivnosti UG Art Front se mogu pratiti na Fejsbuk i Instagram profilima udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here