Naslovna Dogadjaj RUSKI RULET NA ULICI Voz prolazi, a RAMPE NEMA: Naša glumica snimila...

RUSKI RULET NA ULICI Voz prolazi, a RAMPE NEMA: Naša glumica snimila opasan prizor, zgrozila se i sve okačila na Instagram

PODELI
Foto: blic

Voz prolazi kroz prometnu raskrsnicu, noć polako pada, a svetlosne signalizacije, pa čak ni rampe – nema!

Ovu neverovatnu scenu zabeležila je srpska glumica Kalina Kovačević kod Sremske Mitrovice. I to samo nešto više od godišnjice stravične nesreće kod Donjeg Međurova koja je potresla Srbiju, a u kojoj je baš na pružnom prelazu poginulo osmoro ljudi.

Kako se vidi na video snimku, vozači su strpljivo sačekali da prođe voz i nastavili svojim putem. Ali i dalje ostaju da lebde pitanja šta je moglo i šta bi moglo da se desi budući da je ovakav prelazak preko pružnog prelaza i te kako rizičan! Vozači prelaskom kroz ovaj potpuno neobezbeđen prelaz doslovno igraju “ruski rulet”.

Kako na je rečeno iz “Infrastukture železnica Srbije”, navedeni putni prelaz u Sremskoj Mitrovici ne pripada javnoj železničkoj infrastrukturi i nije u nadležnosti „Infrastrukture železnice Srbije“. Nalazi se na industrijskom koloseku i njegovo obezbeđenje je u nadležnosti vlasnika industrijskog koloseka.

Još više zabrinjava činjenica da ovo nije usamljen slučaj. Naime, ovakvi snimci su preplavili društvene mreže. Već mesecima građani jedni druge upozoravaju da na pružnim prelazima širom Srbije iz sličnog ili istog razloga vreba opasnost. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here