Naslovna Kultura “SALSA Y PUNTO BEND” u Sremskoj Mitrovici

“SALSA Y PUNTO BEND” u Sremskoj Mitrovici

PODELI

S ciljem promocije latino muzike i plesa, Centar za kulturu „Sirmiumart” organizuje koncert koji će 17.08.2018. godine u 20 sati na Žitnom trgu održati “SALSA Y PUNTO BEND”. U slučaju lošeg vremena, on će se održati u „Hrvatskom domu”. Domaćin koncerta će biti Plesni studio „Latina Blanca SM”, iz Sremske Mitrovice, sekcija Centra za kulturu „Sirmiumart”.

“SALSA Y PUNTO BEND” je jedinstveni internacionalni latino bend. Čine ga vrhunski izvođači sa Kube i iz Srbije. Otpočeo je sa radom krajem 2007. godine u Beogradu. Svojom atraktivnom pojavom i originalnom mešavinom ritmova, stekao je naklonost publike i popularnost.

Bend izvodi repertoar koji čine raznolike kompozicije u ritmu salse, latino džeza, tradicionalne kubanske muzike, bačata plesa, kao i domaća muzika začinjena specifičnim latino ritmovima, pop i evergrin muzika osamdesetih i devedesetih godina koja se vezuje za englesko i špansko govorno područje.

17. avgusta 2018. godine, menja se ražim saobraćaja tako što se, zbog održavanja promocije latino muzike i plesa i koncerta “SALSA Y PUNTO” BEND-a.

Za saobraćaj motornih vozila, u periodu od 20,00 do 22,00 časa, privremeno zatvara:
– deo Zanatlijske ulice i ulice Ribarska obala;
– deo ulice Vuka Karadžića, Trg Svetog Stefana, Žitni trg i izlaz iz Šećer sokaka na Trg Svetog Stefana;
– menja se jednosmerni režim saobraćaja u ulici Svetla, tako što će saobraćaj biti dozvoljen u smeru od Puškinove ulice ka keju.

2. Saobraćaj se preusmerava na alternativne pravce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here