Naslovna Hronika “SAMO JE PALA I UMRLA” Miličino (14) srce odjednom se ugasilo, svi...

“SAMO JE PALA I UMRLA” Miličino (14) srce odjednom se ugasilo, svi će je pamtiti kao divno i savesno dete

PODELI

Milica Anđelković (14) preminula je oko 15 časova juče u zbornici Osnovne škole “Branko Radičević” u Maradiku nadomak Inđije. Kako saznaje ”Blic”, ona je otišla u zbornicu gde joj je odjednom pozlilo i samo je pala i preminula na licu mesta, što je potvrdio i direktor škole Zvonimir Čaušević.
O čitavom slučaju obavešteno je nadležno tužilaštvo i policija koji i dalje utvrđuju sve okolnosti ove tragedije, a kako saznajemo nesrećna devojčica imala je problema sa srcem.

– Nekoliko nastavnika je Milici odmah priteklo u pomoć dok su drugi zvali Hitnu. Lekari iz Beške su stigli ekspresno ali nažalost našoj Milici nije bilo spasa. Pokušali su više puta da je reanimiraju i na kraju odustali i konstatovali smrt – priča nam potrešena nastavnica škole u Maradiku.

U lokalnoj ambulanti nam je potvrđeno da je Milica, inače učenica sedmog razreda, bila njihov redovan pacijent zbog tegoba koje je imala sa srcem.

– Milica je bila divno dete. Imala je urođenu srčanu manu, ali smo se nadali da će sve biti u redu jer je bila izuzetno savestan pacijent – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

Kažu da je redovno dolazila na kontrole i po recepte za lekove koje su joj prepisane u beogradskoj Univerzitetskoj dečijoj bolnici “Tiršova” gde je ležala i išla na specijalističke preglede zbog svoje bolesti. Kolege iz Hitne pomoći zaista su dale sve od sebe, ali nažalost bezuspešno – pričaju nam u lokalnoj ambulanti.

Meštani Maradika zatečeni su tužnom vešću i svi za Milicu pričaju da je bila divno dete. Takođe, nadaju se da će roditelji naći utehu u dva Miličina mlađa brata, jedan je tinejdžer, a drugi ima tek godinu dana, i da će im oni dati snage da nastave sa životom i prebrode porodičnu tragediju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here