Naslovna Srbija „Samo Srbiji pridike, zato je važno da snažimo zemlju“

„Samo Srbiji pridike, zato je važno da snažimo zemlju“

PODELI
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da i najava ruske strane o dodatnim količinama gasa za Mađarsku, koja prolazi bez osude Brisela, govori o tome koliko je lako uvek držati pridike Srbiji, a pokazuje koliko je važno da se oslonimo na sebe, da sami snažimo svoju zemlju.

Komentarišuću posetu Petera Sijarta Moskvi, i najavu Sergeja Lavrova da će razmotriti mađarski zahtev za dodatne količine gasa, na šta EU nije reagovala, Vučić je u Gruži rekao da je pratio njihov jučerašnji susret, da su imali dobar sastanak, i da po tom pitanju nema šta da kaže.

“Što se tiče gasa, mi svoje probleme rešavamo, značajnim sumama novca i rešićemo. To je za građane važno”, naglasio je Vučić.

Kada je reč o izostanku evropskih primedbi, konstatovao je da to obično tako ide:

“I da sutra dođe Lavrov u Beograd, opet bismo mi bili glavna vest, od Karla Bilta do Florijana Bibera, koji misle da imaju pravo da drže pridike Srbiji, a koji će uvek da ćute o onome što se zbiva u EU”.

Sve to, ističe, upravo i govori koliko je važno da sami jačasmo svoju zemlju, da uvek imamo dovoljno novca, da ni od koga ništa ne čekamo, da možemo da kupimo sve što nam je potrebno.

“Da imamo snage, i vojne i policijske da se obračunamo sa terorizmom, i sa svakim ko bi ugrizio integritet i suverenitet naše zemlje”, rekao je Vučić.

Zato je važno da gradimo i čuvamo mir, i ponašamo se tako da najveća zamerka Srbiji može da bude ta što su se, zamislite, usudili da polože venac i cveće na mesto na kome su pobijene stotine hiljada Srba tokom Drugog svetskog rata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here