Naslovna Srem Samohrana majka ostala bez krova nad glavom

Samohrana majka ostala bez krova nad glavom

PODELI
Foto: istock

SREMSKA MITROVICA – Samohrana majka troje dece iz Sremske Mitrovice, ostala je bez krova nad glavom. Požar je proteklog vikenda zahvatio kuću u kojoj, od nedavno živi. Sugrađani su se organizovali, kako bi joj pomogli.

Iz Saveta Mesne zajednice “Blok B” apeluju da svi oni koji su u mogućnosti uzmu učešće u ovoj akciji, prenosi RTV.

Požar je tokom noći zahvatio krovnu konstrukciju. Vatra se brzo proširila i za samo dva sata, koliko je trajala akcija gašenja požara, Jelena Ferenc ostala je bez svog doma, koji je kupila na kredit pre samo četiri meseca. Kaže jedina sreća je što u trenutku požara deca nisu bila tu.

Posle požara, nesrećna žena sa troje male dece, potražila je utočišće kod roditelja. To je samo privremeno rešenje, s obzirom da u roditeljskoj kući, već živi višesčlana porodica.

Kuća se nalazi u ulici Slobodana Maletića, koja teritorijalno pripada Mesnoj zajednici Blok B. Savet Mesne zajednice i komšije su se odmah organizovale i pritekle u pomoć.

Do sada je pristigla pomoć u vidu građevinskog materijala, a svi koji su u mogućnosti da pomognu u ovoj akciji mogu da se jave u Mesnu zajednicu Blok B, gde će dobiti instrukcije, na koji način mogu da pomognu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here