Naslovna Srem Inđija SAOPŠTENJE IZ SREMA: Kome i zašto smeta ‘mala’ Inđija?

SAOPŠTENJE IZ SREMA: Kome i zašto smeta ‘mala’ Inđija?

PODELI
Foto: hotsport.rs

Fudbalski klub Inđija oglasio se saopštenjem povodom poslednjih sudijskih grešaka na njihovu štetu.

‘Zeleni’ iz Srema su u osmom kolu oštećeni jer je za Crvenu zvezdu dosuđen jedanaesterac, iako se prekršaj nad Aleksom Vukanovićem desio van kaznenog prostora, dok je još jedna sumnjiva situacija ispratila i duel Inđije protiv Radničkog iz Niša.

https://sremskevesti.rs/u-dva-udesa-za-samo-nekoliko-sati-poginula-dva-muskarca-kod-simanovaca-i-u-belegisu/

Taj meč izgubili su rezultatom 1:0, a jedini gol postignut je posle penala nakon dosuđenog prekršaja nad Filipom Kneževićem.

Zbog toga su objavili objavili saopštenjem u kom se pitaju ‘kome smeta “mala” Inđija’.

– Kome smeta ‘mala’ Inđija u Super ligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu?.

– Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo ‘najgrublji’ klub u Super ligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je ‘zabranjeno’ da ulaze u duele jer svaku kontakt igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima – stoji u saopštenju Inđije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here