Naslovna Deca Savate boks klub “Ruma” – najuspešniji na Prvenstvu Srbije

Savate boks klub “Ruma” – najuspešniji na Prvenstvu Srbije

PODELI
Foto: Ruma.rs

U nedelju, 10. marta, u Sportskom centru Ruma održano je Prvenstvo Srbije u asu savateu za pionire, kadete i mlađe juniore.

Dve medalje na Evropskom kupu za takmičare Kik boks kluba “Ru-09”

Na takmičenje se prijavio 161 takmičar iz 20 klubova, a najuspešniji klub bio je Savate boks klub “Ruma” sa devet zlatnih, šest srebrnih i tri bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su: Sofija Miličević, Strahinja Jocković, Jovan Teodorović, Petar Jovanov, Nikola Božić, Jovana Mirčetić, Anastasija Ikonić, Nikolina Kasap i Jovana Kasap. Srebrne medalje osvojili su: Nikolina Ikonić, Konstantin Ivošević, Lazar Karanović, Andrija Milošičević, Krsta Janković i Radovan Bogosavljević. Bronzane Medalje osvojili su: Lazar Đurčić, Nevena Kiuk i Marko Vasić.

Vučić: Za završetak sportske hale u Inđiji 250 miliona dinara

Organizatori prvenstva bili su Savate boks klub “Ruma” i Savate savez Srbije, a pokrovitelji Opština Ruma, Savez sportova Opštine Ruma i Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta.

– Zadovoljni smo rezultatima naših sportista koji su već dve godine prvaci države u savateu i ova nova generacija mladih sportista je primer kako u jednoj maloj sredini mogu da se urade velike stvari i ostvare njihovi snovi. – izjavio je trener Savate boks kluba “Ruma” Miodrag Rakić.

Mural i spomen-ploča za Veljka Vasiljevića

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here