Naslovna Zabava Sezona Raka: Zašto su poseban horoskopski znak

Sezona Raka: Zašto su poseban horoskopski znak

PODELI

Rakovi su velikodušni i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu stalno obraduju s poklonima ili velikim gestovima. Oni to rade jer vole da vide osmeh na licima onih koje voli.Poznate ličnosti Rakovi su Meril Strip, Frida Kalo, Sofija Vergara, Margo Robi, Prijanka Čopra, Tom Henks, Lana del Rej, Vil Ferel, Bili Holidej, a to se oseća i u njihovoj umetnosti.

Rakovi su veoma tajanstveni i drugima mogu delovati poput zagonetke. To ih može učiniti izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju dobro, ali ta osobina takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svet.

S druge strane, kada ga izazovete, pokazaće svoja klešta i ‘staviće’ provokatore na njihovo mesto, onako kako samo on to može.

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućuje da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvek mogu reći kada neko na neki način deluje neobično.

Ponekad se njihovo raspoloženje menja često. Kad je dobro, može se osećati neverovatno, ali kad se oseća loše, to takođe može biti jednako intenzivno. Često se trudi zadržati stvari pod kontrolom, ali ponekad ga emocije mogu preplaviti.

Rakovi znaju da slušaju, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman da učini sve kako bi pružio podršku i pomogao.

Ponekad se može zateći u situaciji da se priseća prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here