Naslovna Srem Sremska Mitrovica Shoestar otvara maloprodajni objekat u Sremskoj Mitrovici

Shoestar otvara maloprodajni objekat u Sremskoj Mitrovici

PODELI

Maloprodajni objekat modne obuće “Shoestar” biće otvoren u subotu 17.03.2018. u centru Sremske Mitrovice, u ulici Kralja Petra I 39. Nakon svečanog otvaranja, posetioci će imati priliku da sebi priušte obuću vrhunskog kvaliteta, po specijalnim cenama. Uz to, čeka ih još nekoliko iznenađenja.

“Shoestar” je maloprodajni lanac modne obuće sa najširim asortimanom ženskih i muških modela, renomiranog domaćeg proizvođača, kao i inostranih proizvođača.

“Na otvaranju maloprodajnog objekta posetioce će, osim specijalnih popusta, dočekati i nekoliko iznenađenja. Prepoznali smo značaj pozicije Sremske Mitrovice, važnost samog mesta, kao i blizinu Rume i Šapca, te smo odlučili da otvorimo naš maloprodajni objekat u srcu grada. Za ovu priliku pripremili smo iznenađenje za sve posetioce. Izložićemo određeni broj obuće iz nove kolekcije “Proleće/leto 2018″, koja je tek u pripremi, a spremili smo i sjajne popuste”, kaže Miloš Radović, rukovodilac marketing službe modne obuće “Shoestar”.

Prema njegovim rečima, obuća ovog brenda 70 odsto je domaće proizvodnje, dok se preostalih 30 odsto uvozi isključivo iz Italije, Portugala i Brazila.

“U našoj proizvodnji, koja je smeštena u Rumi, proizvodimo obuću i za najveće svetske brendove, kao što su “Prada” i “Valentino”, što dovoljno govori o standardu proizvodnje i našim radnicima. Našu obuću karakteriše italijanski dizajn i vrhunski kvalitet, sa elementima koje sa ponosom ističemo, a to je koža sa unutrašnje i spoljašnje strane i gumeni đon. Uz našu obuću, bićete zvezda u svakoj prilici”, poručio je Radović.

Osim obuće, u maloprodajnom objektu “Shoestar” moguće je pronaći ženske i muške torbe koje prate najnovije trendove, kaiševe, putne kofere, kišobrane, kao i neizostavnu kozmetiku za održavanje vaše obuće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here