Naslovna Srem Šid Šid: Stigao priključak, a i novi put

Šid: Stigao priključak, a i novi put


Predsednik Opštine Šid, Zoran Semenović, najavio je novi projekat. Kako je rekao, u vikend naselju u Berkasovu biće sprovedena elektrifikacija, što znači da će vlasnici vikendica u ovom vikend naselju imati priliku da se priključe na struju.

Opština Šid došla je u grupu opština gde elektroprivreda Srbije, ODS i država Srbija počinju da razmišljaju o potrebama građana šidske opštine. Trenutno se radi projektovanje elektrifikacije vikend naselja Lipovača. U ovom vikend naselju trenutno se nalazi preko 210 objekata koji do sada nisu imali mogućnost da se priključe na struju.

Predsednik Opštine Zoran Semenović ističe da vikend naselje Lipovača treba da preraste u naselje gde će građani imati osnovne uslove za život. Takođe sekretarijat za poljoprivredu je prepoznao plan opštine da to vikend naselje zaživi i odobrena su sredstva za izgradnju atarskog puta od Benjače do Lipovače

Elektrifikacijom i izgradnjom novog puta u vikend naselju Lipovača, vlasnicima vikendica biće u velikoj meri olakšan boravak u ovom naselju. Kako su nadležni rekli, ovaj projekat bi trebao da bude realizovan tokom ove godine, a kako su obećali opština će nastaviti da ulaže u puteve i infrastrukturu..

IZVORb92
Prethodna vestVakcinacija u selima Inđijske opštine: Do Fajzera bez zakazivanja
Sledeća vestPešačko-biciklističkom stazom do veće bezbednosti u saobraćaju

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here