Naslovna Hronika Silovana majka TROJE DECE kod Šida na oči mališana koji su nemoćni...

Silovana majka TROJE DECE kod Šida na oči mališana koji su nemoćni VRIŠTALI!

PODELI

Državljanka Avganistana A. N. (25) prijavila je policiji da je silovana u Prihvatnom centru za migrante u Adaševcima kod Šida i nakon toga ostala je trudna.

Nju je, kako piše “Srpski Telegraf”, više puta napastvovao A. A. (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloletne dece od 11, devet i dve godine.

Nesrećna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedelja, kada je saznala da je u drugom stanju.

Kobne noći A. A. je oko 1 sat posle ponoći pokucao na vrata žrtve, navodno da traži hleb.

– Ne sluteći šta će se desiti, devojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hleba. Mladić je tada skočio na nju, oborio ju na krevet i počeo da je ljubi.  Ona se sve vreme opirala i molila napasnika da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dečicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije sprečilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, mladić je još nekoliko puta dolazio kod nje u sobu i uvek bi imali seks mimo njene volje.

– Ona iz straha za bezbednost sebe i svoje dece nije prijavila slučaj – dodaje izvor.

Mesec dana kasnije, žena je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

– Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a lekari su joj saopštili da je trudna – navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, zahtevala je prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

Molila je lekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje dece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih kompliakcija – zaključuje izvor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here