Naslovna Dogadjaj Sin legendarnog Šapčanina Zorana Riznića novi je igrač Inđijaca

Sin legendarnog Šapčanina Zorana Riznića novi je igrač Inđijaca

PODELI
Foto: 021.rs

Humanitarni bazarčić “Srcem za Natašu” održava se u nedelju, 14. februara od 11 časova u Sremskim Karlovcima, na Trgu Branka Radičevića.

Kod česme Četiri lava biće postavljene dve tezge sa slatkišima i slanišima, igračkama, knjigama, ukrasima, kuglofima, medenjacima, a posetioce čekaju i vina poznatih karlovačkih vinarija, kao i vinarija iz Inđije.

  Pomoć u vidu donacija, najavljuju organizatori, stiže i iz Zrenjanina, Maradika, Beograda, Inđije, Vrdnika, Sremskih Karlovaca, kao i sa Kelebije. Sedmogodišnja devojčica Nataša Stojanov iz Inđije rođena je 15. avgusta 2013. godine kao zdrava beba i do šestog meseca je lepo napredovala. Posle prvog epi napada počinje njena borba.

   Više od godinu dana trajalo je detaljno medicinsko ispitivanje. Do sada nije postavljena tačna dijagnoza, a devojčica je podvrgnuta mnogobrojnim neurološkim, genetskim i metaboličkim testovima. Fizikalne terapije u Novom Sadu su joj pomogle da može da sedi, ali i da ojača mišiće.

  Porodici je potrebna pomoć kako bi nastavili sa fizikalnim terapijama, logopedskim tretmanima, dijagnostikom i analizama i obezbedili Nataši neophodnu medicinsku opremu koja je veoma skupa.  Mesečno je potrebno 2.600 evra za navedene tretmane.  Ukoliko ne možete da prisustvujete humanitarnoj akciji, možete pomoći i slanjem SMS poruke sadržaja 703 na broj na 3030.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here