Naslovna Dogadjaj „Širimo osmeh i u Novoj godini”

„Širimo osmeh i u Novoj godini”

Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica – U ponedeljak 23. decembra 2019. godine u prostorijama ŠOSO „Radivoj Popović” organizovana je novogodišnja proslava i zajedničko druženje učenika iz sedam osnovnih i srednjih škola, koje su se odazvale pozivu da učestvuju u inkluzivnoj akciji.

U saradnji sa Učeničkim parlamentima, obezbeđeni su paketići za sve učenike ŠOSO „Radivoj Popović”, kao i za korisnike Dnevnog boravka „Sunce”. Ovakav vid saradnje je prisutan već nekoliko godina i sve više škola se uključuje, razvijajući kod svojih učenika empatiju, humanost i svest da smo svi jednaki u različitosti.

Deda Mraz je i ove godine obradovao decu slatkim paketima, igračkama i školskim priborom, a sve uz podršku malih pomagača, koji su sve to obezbedili, ali i onih velikih, željnih da pomognu i usreće nekoga. Ovim putem se zahvaljuju na svesrdnoj podršci Ekonomskoj školi „9. maj”, Mitrovačkoj gimnaziji, OŠ „Jovan Popović”, OŠ „Triva Vitasović Lebarnik”, OŠ „Sveti Sava”, OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, OŠ „Boško Palkovljević Pinki”, Domu učenika srednjih škola, „Credit agricole” banci, firmama „Cooper standard”, „Termo produkt” i „Tabeks”, kao i JKP „Vodovod”.

„Svi zajedno smo uspeli da postignemo cilj, da pružimo radost, ljubav i pažnju jedni drugima i nastavimo da širimo osmehe u najveselijem periodu godine.” Kolektiv ŠOSO „Radivoj Popović”

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

IZVORsirmiuminfo
Prethodna vestCRNA TAČKA INĐIJE Na raskrsnici na kojoj su u stravičnoj nesreći stradali deda i unuka automobilom POKOŠENA ŽENA
Sledeća vestSV UŽIVO: Nesreća kod Platičeva, automobil se prevrnuo (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here