Naslovna Srem Sjajna humanitarna akcija učenika Tehničke škole iz Stare Pazove

Sjajna humanitarna akcija učenika Tehničke škole iz Stare Pazove

Foto:rtvstarapazova.rs

STARA PAZOVA – Učenici Tehničke škole iz Stare Pazove tokom Meseca solidarnosti su sproveli akciju i prikupili 24.690 dinara i tim novcem su kupili sredstva za higijenu i napravili pakete za 60 višečlanih porodica sa decom korisnicima Narodne kuhinje Crvenog krsta.  

Akciju je inicirala Anđela Gogić u želji da pomogne porodicama, korisnicima Narodne kuhinje, pri čemu je imala veliku podršku Une Minić, predsednice Učeničkog parlamenta, ali i cele škole. 

Paketi su podeljeni višečlanim porodicama slabijeg materijalnog stanja,  u saradnji sa Crvenim krstom, a cela akcija je,  po oceni Zorice Kešelj, koordinatorke Učeničkog parlamenta Tehničke škole i profesorke sociologije dokaz, da su mladi ljudi humani i solidarni. 

Takođe su prikupili i 14.000 dinara za lečenje male Teodore Radojković.  Još traje akcija prikupljanja garderobe, koju će odneti u Crveni krst, čije su volonterke i Anđela i Una.  Kad god je potrebno da pomognu  one su tu, a kažu da i u narednom periodu planiraju slične humanitarne akcije.

IZVORrtvstarapazova.rs
Prethodna vestKiša će napraviti haos u Srbiji? Direktor RHMZ otkrio prete li nam poplave i bujice
Sledeća vestBez struje sutra Laćarak i Sremska Mitrovica

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here