Naslovna Sport Škola kuglanja u Mitrovici

Škola kuglanja u Mitrovici

Foto sirmiuminfo

Sremska Mitrovica – Otvorena je škola Kuglanja sa devet cunjeva u Sremskoj Mitrovici svakog petka od 18 do 20 sati u Sportskom Poslovnom Centru „Pinki” na Kuglani u koju se ulazi na sluzbeni ulaz u Halu, sačekaće vas raspoloženi kuglaši, treneri koji će vas uvesti u svet kuglanja i to bez ikakve nadoknade (ne plaća se ništa). Potrebno je poneti sa sobom čiste patike i trenerku na sebi.

Svi su pozvani, svi uzrasti od 10 godina pa na dalje. Treneri i iskusni kuglaši iz Kuglaškog Kluba Srem vodiće školu kuglanja svakog petka.

Važno je napomenuti, Sremska Mitrovica ima dugu istoriju kuglanja, kroz vreme iz kuglane je izašlo dosta uspešnih kuglaša. Izdvojićemo dvojicu trenutno najuspešnijih koji s ponosom u svetu kuglanja predstavljaju grad Sremsku Mitrovicu i zemlju Srbiju.

Reprezentativci Igor Kovačić i Bojan Kličarić koji su ponikli na istoj kuglani. Afirmisani nakon toga u jačim klubovima i drugim gradovima danas su poznati javnosti kao svetski višestruki šampioni. Na rang listama izuzetno visoko kotirani, cenjeni i uvažavani na kuglaškoj sceni evrope.

Dođite i vi postanite šampioni, za mlađe su obezbeđene male kugle koje su predviđene za pravilan razvoj.

U zdravom telu, zdrav duh. Kuglanjem se razvija i jača celo telo.

IZVORsirmiuminfo
Prethodna vestPromocija knjige “Poetika vedre melanholije” u Gradskoj biblioteci
Sledeća vestRukometaši „Srema” protiv reprezentacije Izraela

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here