Naslovna Hronika Slađa Alegro preživela dramu u Doboju! Usred nastupa stigla dojava o “masakru...

Slađa Alegro preživela dramu u Doboju! Usred nastupa stigla dojava o “masakru za 10 minuta”

PODELI
Foto: telegraf.s

Prošle noći je u Doboju došlo do ozbiljne drame među gostima jednog tamošljnjeg kluba, kada je oko 23.50 časova, za sada nepoznata osoba, dojavila kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu, te da će “za deset minuta doći do masakra”.

Kako saznajemo, u trenutku kada je došlo do evakuacije na bini je pevala srpska pevačica Slađa Alegro.

– Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javmog tužilaštva Doboj.

Kako je za BN potvrđeno, policija je dobila dojavu u 23.50 časova, nakon čega su izašli na lice mesta i proverom ustanovili da se u objektu nije nalazila bomba.

Policijska uprava Doboj ujedno je apelovala na građane da na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge subjekte koji postupaju po ovoj vrsti dojave, te su istakli da svako lažno prijavljivanje krivičnog dela predstavlja krivično delo, za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.

S druge strane, iz njenog tima je saopšteno sledeće:

– Nastup je prekinula policija, jer su dobili dojavu o bombi. Po pravimila, morali smo prekinuti nastup. Nastup je bio odličan, publika zadovoljna, ali takva je situacija, tako da nema mesta panici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here