Naslovna Srem Ruma Slađan Mančić po treći put izabran za predsednika Opštine Ruma

Slađan Mančić po treći put izabran za predsednika Opštine Ruma

PODELI

Predsednik Mančić se zahvalio na ukazanom poverenju građanima Opštine Ruma koji su, kako je rekao, svoj sud o radu njega i lokalne samouprave koju je predvodio dali na prošlim izborima, gde je Srpska napredna stranka na lokalu ubedljivo pobedila. “Nastavićemo putem kojim smo krenuli. Radićemo na privlačenju investicija, na privrednom razvoju naše opštine, na realizaciji velikih infrastrukturnih projekata, sprovodićemo i projekte, po kojima smo prepoznatljivi, a koji su zapravo jedinstveni na nivou cele države, poput besplatnog vrtića. Pokazali smo da su pilot projekti poput pomenutog besplatnog vrtića, uz odgovoran i domaćinski odnos prema lokalnom budžetu, održivi. To ćemo pokušati i sa novim projektom besplatnih udžbenika za sve osnovce, koji smo započeli ove godine. Želimo da se kontinuitet podizanja kvaliteta života u našoj opštini nastavi i očekujem pun angažman svih u lokalnoj samoupravi”, rekao je u svom obraćanju odbornicima novi-stari predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Za njegov izbor je glasao 41 odbornik od 43 koliko ih broji lokalni parlament. Na mesto zamenika predsednika Opštine postavljena je Aleksandra Ćirić, diplomirana istoričarka i doskorašnja kustoskinja Zavičajnog muzeja Ruma.

“Ukazana mi je velika čast da budem zamenica predsednika Opštine Ruma, pre svega da mu pomažem u odgovornom poslu. Ja ću se truditi da što bolje ispratim i da mu pomognem u obavljanju dužnosti, da uvek budemo u službi građana”, kazala je Aleksandra Ćirić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here