Naslovna Sport Sloboda poražena u Jakovu

Sloboda poražena u Jakovu

PODELI
Foto: dnevnik

Fudbalski klub Sloboda iz Donjeg Tovarnika odigrao je juče u Jakovu prijateljsku utakmicu protiv domaćeg FK Srem. Već posle nekoliko uvodnih minuta igre gosti su došli u vođstvo. Dragojević je iz ugla centrirao pred gol Srema, gde je najviši u skoku bio Lazarević, koji dobro odmerenim udarcem glavom šalje loptu iza leđa Štampara. Sloboda je, po opštoj oceni, imala više od igre u prvih dvadesetak minuta utakmice. Vremenom, njeni igrači kao da su „gubili konce igre“, te su dozvolili da Srem preko Mikića u poslednjim minutima prvog poluvrema poravna rezultat.

U nastavku utakmice, po običaju, Sloboda je promenila kompletnu postavu, što je bio jedan od razloga promene rezultata u 60. minutu, kada Aleksić dovodi domaćina u vođstvo od 2:1, što je ujedno bio i konačan rezultat.

Trener Slobode Dragan Cvetić može biti zadovoljan igrom svojih izabranika samo u prvih dvadesetak minuta. Nove prilike za dokazivanje fudbaleri Slobode imaće već predstojećeg vikenda – u subotu u Donjem Tovarniku gostuje Bratstvo 1946 iz Apatina, a već u nedelju, 9. avgusta, u Donjem Tovarniku gostuje i Sloga iz Vognja. Ovo će biti generalne provere za donjotovarničke fudbalere, s obzirom da je prvo kolo Vojvođanske lige – Jug 16. avgusta, kada Sloboda dočekuje Slogu iz Erdevika.

Jakovo: Pomoćno igralište Srema. Sudija: Petar Petrović (Jakovo). Strelci: Mikić u 43. i Aleksić u 60. minutu (Srem), Lazarević u 3. minutu (Sloboda).

SREM: Štampar, Perić, Stašić, Radanović, Jelenković, Jeftić, Solaković, Mikić, Mladenović, Aleksić, Pejović. Igrali su još: Begović, Stevanović, Ćirić, Mančić, Uka,

SLOBODA: Šljukić, Stević, Lazarević, Ninić, A. Simić, Radošević, Dragojević, Jakšić, Aćimović, Đorđević, Vukotić. Igrali su još: Ristić, M. Simić, Štulić, Javorac. Đuričić, Ćulum, Đorđić, Salkonić, Bojić, Šobot i Jovičić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here