Naslovna Zabava SLOMIO JOJ SRCE: OVAJ muškarac je OSTAVIO CECU zbog druge žene!

SLOMIO JOJ SRCE: OVAJ muškarac je OSTAVIO CECU zbog druge žene!

PODELI

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović svoj ljubavni život vešto je krila od radoznalih očiju javnosti, a čak i kada bi se pojavila neka informacija, Ceca bi vešto fokus skrenula na drugu temu, koja njoj više odgovara.

No, za određene avanture poznate pevačice domaća javnost zna, a njen odnos s Andrejom Kulundžićem poprilično je iznenadio čitavu scenu.

Naime, pevačica i reli vozač upoznali su se u njegovoj emisiji, gde je Ceca bila gošća. Po prvom susretu između njih javila se određena hemija, te se čitava stvar odvijala velikom brzinom.

Kako su tada domaći mediji preneli, Andrej se i uselio u Cecinu kuću u Ljutice Bogdana.

No, kako se njihova romansa razvijala velikom brzinom, podjednako brzo se i raspala, te je posle svega tri meseca par odlučio da stavi tačku na čitavu priču.

Ubrzo nakon toga, domaći mediji preneli su da se Andrej vratio bivšoj ženi, te da se jedan od razloga kraha veze s Cecom krije i u njegovim emocijama prema bivšoj ženi.

No, svojevremeno, izvor blizak paru za Press istakao je da su tačku na romansu zapravo stavili zbog nemogućnosti da svoje poslovne obaveze usklade sa privatnim životom na obostrano zadovoljstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here