Naslovna Hronika SLUŽBENICA RGZ: Nisam blokirala 2.000 predmeta!

SLUŽBENICA RGZ: Nisam blokirala 2.000 predmeta!

PODELI
Foto: Novosti.rs

Povodom vesti da je šefica katastra blokirala čak 2.000 predmeta, redakciji “Novosti” obratila se Tatjana Samardžija, zaposlena u Republičkom geodetskom zavodu.

Šefica katastra blokirala 2000 predmeta: Smenjena, pa iz Novog Sada poslata u Inđiju

Njeno ime se ne pominje u tekstu, u kome se ona prepoznala, te tvrdi da nije premeštena iz katastra u Novom Sadu za Inđiju, već za Beograd, sa dozvolom rada u Rumi do 30 dana. Takođe, navodi, ona nije bila šef Katastra 2, već samo jedne jedinice u toj službi.

– Tačno je da se štrajkovalo četiri meseca. Ja kao predsednik Štrajkačkog odbora nisam radila, a u mom odsustvu u vreme štrajka predmeti su prosleđivani meni i donošeni u moju kancelariju, umesto da ih je načelnica raspoređivala zaposlenima koji nisu u štrajku ili ih sama rešavala. U mojoj kancelariji predmeti nisu bili zaključani i ne stoje u fiokama, znalo se gde stoji određena vrsta predmeta. Iz moje kancelarije je uzimala samo pojedine predmete pojedinih investitora i stranaka i samo pojedine od njih rešavala. – tvrdi Samardžija.

Evo šta nikako ne smete da radite kada krenu bujične poplave

Ona kaže da se u obrazloženju rešenja o njenom premeštanju na drugo radno mesto kao razlog navodi bolja organizacija rada Sektora za katastar nepokretnosti. U njenom rešenju, kaže, ne navodi se nigde blokada 2.000 predmeta.

Ona takođe tvrdi da nije namerno blokirala rad katastra, tačnije pomenutih 2.000 predmeta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here