Naslovna Srem SO Stara Pazova: Budžet za 2022.godinu iznosiće više od 3,5 milijardi dinara

SO Stara Pazova: Budžet za 2022.godinu iznosiće više od 3,5 milijardi dinara

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Danas je održana 16. sednica Skupštine Opštine Stara Pazova na kojoj je usvojeno nekoliko odluka, među kojima i predlog budžeta Opštine za sledeću godinu.

Predloženi budžetu opštine Stara Pazova za 2022. godinu iznosiće više od 3,5 milijarde dinara što je za 500 miliona više nego ove godine. Nakon kraće rasprave, usvojen je većinom glasova. 

Odbornici lokalnog Parlamenta su usvojili i Program poslovanja za 2022. godinu preduzeća čiji je opština osnivač: JKP Čistoća, Vodovoda i kanalizacije, Toplane, Urbanizma, Opštinske stambene agencije. Ujedno su imenovani članovi Nadzornog odbora nekoliko Javnih preduzeća i usvojen predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centralne radne zone opštine Stara Pazova.  

Skupština je dala saglasnost na predložene izmene i dopune Odluke o socijalnoj zaštiti, kao i na program rada Skupštine naredne godine.  

U ovom sazivu je održano 16. sednica parlamenta kaže predsednica Nataša Mićić, poštuju se protivepidemijke mere, a u cilju efikasnijeg rada parlamenta usaglašen je Poslovnik o radu. 

Sednici SO Stara Pazova prisustvovalo je 46 od 53 odbornika i bilo je to njihovo poslednje zasedanje u ovoj godini, a prisutni su bili i  načelnik opštinske uprave Zoran Uzelac sa saradnicima, kao i članovi Opštinskog veća. 

Odbornička pitanja su se odnosila na poboljšanje bezbednosti u saobraćaju, konkretno u Novoj Pazovi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here