Naslovna Politika SRBIJA BRANI PREDSEDNIKA? Opštinski odbori SNS osudili fašizam Đilasa, Jeremića i Obradovića

SRBIJA BRANI PREDSEDNIKA? Opštinski odbori SNS osudili fašizam Đilasa, Jeremića i Obradovića

PODELI

Opštinski odbori Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu najoštrije su osudilo sinoćnji upad pristalica ozicije u zgradu RTS-a i današnju blokadu Predsedništva Srbije i izrazili punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću “u borbi za pristojnu i modernu Srbiju”

Odbori takođe oštro osuđuju lidere opozicije, tajkune Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića i fašistu Boška Obradovića, jer, kako ističu naprednjaci opštine Vračar, “nasiljem žele da ruše vlast koju su građani izabrali na izborima”.

I Opštinski odbor SNS Savskog venca osudio je sinoćnji nasilnički upad u prostorije Radio televizije Srbije, kao današnje vandalsko ponašanje i narušavanje bezbednosti ispred Predsedništva Republike Srbije.

Vucic u obilasku Srema


Odbor je u saopštenju za javnost pružio “apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću koji se dostojanstveno bori da Srbiju digne na noge, posle razaranja istih onih koji bi danas na vlast da dođu silom.

Novobeogradski odbor SNS-a ocenjuje da najnoviji događaji predstavljaju eskalaciju ponašanja na koje je već ukazivao.

– Demonstrirana retorika nasilja nad ženama, bila je najava nasilja na ulici. Nezadovoljni podrškom građana u dosadašnjim šetnjama, Boško Obradović i Dragan Ðilas donose odluku o radikalizaciji protesta, pa smo tako svedoci uništavanja državne imovine ali i siledžijskog ponašanja- saopštili su članovi Opštinskog odbora SNS Novi Beograd i dali su punu podršku politici predsednika Srbije i stranke Aleksandra Vučića.


Opštinski odbor SNS u Obrenovcu je takođe pružio svesrdnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, “legalno i legitimno izabranom predsedniku Republike Srbije, koji je izabran ogromnom većinom glasova građana na demokratskim izborima”, i osudio vandalizam i nasilje demonstranata.

Vučić: Gradićemo autoput Ruma-Šabac-Loznica

– Šaka demonstranata predvođena Boškom Obradovićem, Draganom Ðilasom, Vukom Jeremićem i Zoranom Lutovcem, okupljena danas oko zgrade Predsedništva, pokazala je pravu politiku ovog kvazi-saveza i da je jedini način njihovog delovanja nasilje i zastrašivanje- saopštio je Opštinski odbor SNS Rakovica i jednoglasno pružio podršku predsedniku Vučiću.

I Opštinski odbor Srpske napredne stranke Barajevo najoštirije je osudio sinoćje vandalsko ponašanje i neovlašćeni upad u prostorije RTS-a, kao i današnju demonstraciju nasila ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije i u centru Beograda. 

“Uvereni smo da ova dešavanja nisu slučajna, a ljotićevcima i siledžijama iz Ðilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza poručujemo da bez obzira na njihovu želju i trud da ovu zemlju ponovo uništeb to im više nikada neće poći za rukom, jer je ovaj narod jasno dao do znanja koga želi za lidera i odabrao put budućnosti Srbije koji će voditi Aleksandar Vučić”, ističu naprednjaci Barajeva.

Članovi Opštinskog odbora SNS Zvezdara ocenili su da jučerašnji upad u zgradu RTS-a i današnje nasilje ispred zgrade Predsedništva Republike Srbije u centru Beograda predstavljaju pokušaj destabilizacije države, “na krajnje necivilizacijski i neprimeren način, upotrebom sile”.

Oni su takođe izrazili zahvalnost pripadnicima MUP-a na krajnje profesionalnoj, odgovornoj i racionalnoj reakciji, koja je dovela do mirnog rešenja nastale situacije i pružili punu podršku predsedniku Vučiću u naporima da zaštiti i sačuva državu Srbiju.– Mladenovčani stoje uz svog predsednika, i uz legitimnu vlast koju su građani izabrali na demokratskim izborima. Najoštrije kritike za varvarizam i divljaštvo upućuje fašističko-tajkunskom savezu koji vode Obradović, Ðilas i Jeremić, oni ljudi koji su Srbiju ojadili, koji su je dovelo na rub propasti, oni koji su podizali granice i barijere između Srba i Srba, i sada to čine u pokušaju da destabilizuju Srbiju – istakli u u saopštenju naparednjaci Mladenovca.

I OO SNS Palilula pružio je bezrezervnu podršku “predsedniku stranke i predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u tome da ne pristaje na kompromise s tajkunima, fašistima i lopovima, čiji je jedini cilj destabilizacija države i lični interes”.

Članovi OO SNS Sopot takođe su jednoglasno osudili “nasilje koje se moglo videti na ulicama Beograda tokom jučerašnjeg i današnjeg protesta, organizovanog od strane SzS” i pružili “nedvosmislenu podršku legitimno izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi da vodi politiku mira i razvoja, a nasilnicima poručuje da se sva pitanja mogu rešavati u okviru institucija, a ne na ulici”. 

Naprednjaci Starog grada pružaju “punu i snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i upućuje najoštrije osude vandalskog i razbojničkog upada na RTS, koji su predvodili tajkun Dragan Ðilas i fašista Boško Obradović”, kao i današnje blokiranje zgrade Predsedništva Srbije”.

“Dok se Aleksandar Vučić bori za modernu i pristojnu Srbiju, za naš narod na Kosovu i Metohiji, za otvaranje novih radnih mesta i bolji životni standard svih građana, sa druge strane Ðilas, Jeremić i Obradović žele da brutalnim nasilhem na ulici sruše Aleksandra Vučića i vlast koji su građani izabrali na izborima”, kaže se u saopštenju.I Opštinski odbor SNS Grocka najoštrije osuđuje “nasilje nad pravnim poretkom države Srbije od strane Ðilasa, Obradovića i Jeremića” i kao “ništa drugo do bedni pokušaj državnog udara i kompletne destabilizacije zemlje”.

Lazarevački naprednjaci ističu da se “Aleksandar Vučić bori za pristojnu i uređenu Srbiju i pre svega interese svih naših građana, dok Obradović, Ðilas i Jeremić nasilno žele da ruše Aleksandra Vučića i vlast koju su građani legitimno izabrali na izborima”.

– Pozivamo sve građane koji podržavaju politiku koju vodi predsednik Vučić na uzdržanost, da ne nasedaju na provokacije i uvrede onih koji se vode mržnjom, jer se Srpska napredna stranka bori za mir, stabilnost i prosperitet Srbije, ne za nasilje – ističe se u saopštenju OO SNS Lazarevca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here