Naslovna Srbija SRBIJA: Ovo su policajci koji su spasili dvogodišnju Mašu

SRBIJA: Ovo su policajci koji su spasili dvogodišnju Mašu

PODELI

Troje francuskih državljana, M.S. (46), S.A.G. (50) i Š.E.K (26), koji su u petak oko podneva u Ulici Braće Jerković u Beogradu iz majčinog naručja oteli dvogodišnju M.P., uhvaćeni su nakon nekoliko sati zahvaljujući trojici policajaca koji su prvi stigli da spasu devojcicu, u trenutku kad su otmičari hteli da je bace preko zaštitne ograde.

Ivan Lapčević, Sava Papić i Rade Vujanović su neustrašivi i hrabr policajci koji su uspeli da spasu dvogodišnju Mašu. Policajac Ivan Lapčević, koji je sa dvojicom kolega u vozilu presretaču prvi stigao do otmičara, rekao je da policajci izvršiocima otmice nisu dozvolili da pruže otpor. On je objasnio kako su otmičare sustigli na skretanju za Sremsku Mitrovicu na autoputu i da su tu zaustavili automobil.

Ivan Lapčević iz Beograda, nalazi se u MUP-ovoj jedinici “presretači” od 2014.  godine. Rade Vujanović, isto iz Beograda, radi u presretačima od 2008. Sava Papić, iz Sremske Mitovice, radi kao ispomoć presretačima.
586067_policajci-foto-oliver-bunic-2_ff

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pripadnike MUP-a koji su učestvovali u spasavanju dvogodišnje devojčice, poručivši da treba da budu primer svima koji rade u državi i koriste narodni novac.

Molim vas da ostanete takvi i budete primer svima, ne samo u policiji, već svima koji rade u državi i koriste narodni novac–  rekao je Vučić.

Uz napomenu da su svi u Srbiji ponosni na ono što su uradili, premijer Srbije je kazao da mu je velika čast i da je ponosan što može da im stisne ruku i kaže veliko hvala.

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here