Naslovna Sport Srebrna medalja za Pećinčanke

Srebrna medalja za Pećinčanke

PODELI

Prekjuče je u Šidu održano Okružno prvenstvo osnovaca u stonom tenisu za devojčice i dečake, na koje su učestvovali stonoteniseri i iz naše opštine. Ekipa pećinačke OŠ „Slobodan Bajić Paja“, Aleksandra Trifunović i Nevena Ivanić, predvođene profesorkom Milicom Đurđević, osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju.

U konkurenciji devojčica takmičilo se pet ekipa, a po rečima Milice Đurđević srebrna medalja osvojena na jučerašnjem takmičenju ujedno je i drugi najbolji rezultat pećinačke škole na okružnim takmičenjima.

„U polufinalu smo pobedili stonoteniserke iz Golubinaca, predstavnice staropazovačke opštine rezultatom 2:0. Nažalost, u finalu bolja je bila ekipa iz Bosuta, od koje smo izgubili 2:1. Aleksandra Trifunović je pobedila svoju rivalku 2:1, dok je Nevena Ivanić izgubila 0:2. Pobednika je odlučio dubl, koji smo izgubile 0:2“ – rekla je Đurđević.

Šimanovački stonoteniseri Milan Mavija, Uroš Brdar i Strahinja Radivojević, predvođeni profesorom Bojanom Živanićem, u konkurenciji šest ekipa, osvojili su poslednje mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here