Naslovna Sport Srem jesenji šampion

Srem jesenji šampion

PODELI
Foto: ilustracija

FK „Srem“ iz Sremskih Mihaljevaca, samo kolo pre kraja jesenjeg dela sezone Međuopštinske lige Srem – Istok, obezbedio je juče prvo mesto. Efikasnom igrom, domaćin je ostvario ubedljivu pobedu nad gostima iz Brestača. Dugo će se pamtiti prvi gol na utakmici: odličan pas Vesića i prazan prostor, gde je prihvata Rauković, koji dribla poslednjeg igrača odbrane, a potom izlazi pred golmana Paranosića. Na kraju, dobro odmeren šut i lopta završava u uglu gola. Posle ove utakmice Rauković je dodao 14 recku.

Konačan rezultat Srem – OFK Brestač 5:1 (2:1)

Pored činjenice da vole fudbal, Mihaljevčani su se juče na najbolji način dokazali i na polju himanosti. Na igralištu je organizovana humanitarna akcija, u kojoj je skupljeno 145.000 dinara za lečenje teško obolelog Nebojše Signajića iz Mihaljevaca.

Utakmicu je juče na igralištu u Sremskim Mihaljevcima sudio Aleksandar Lepak sa pomoćnicima Miroslavom Todoroviće i Božidarom Sudžumom iz Inđije.

SREM: Marjanović, Ranković, Maričić, Matić, Rauković (od 85. Anđelić), Bosančić (od 82. Protić), Vesić, Stanković (od 82. Tošić) , Jovanović (od 75. Andrić), Puljić (od 75. Krnjulac), Bajlović.

OFK BRESTAČ: Paranosić, Anđeljković, V. Kovačević, D. Kovačević, Sandić, Stojkovski, Cvetković, Sretković, Topić (od 46. Stefan Mladenović), M. Kovačević, Strahinja Mladenović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here