Naslovna Kultura “Srem, naša kuća” – popularna “komedija s’ nogu”

“Srem, naša kuća” – popularna “komedija s’ nogu”

PODELI
Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u sredu, 23. maja sa početkom u 20:00 sati biće izvedena predstava “Srem, naša kuća” – popularna “komedija s’ nogu” autora Vladimira Balašćaka.

Predstava „Srem, naša kuća“ je komedija mentaliteta koja govori o narodu koji živi u Sremu i oko Srema. Komad sa ljubavlju i (plitkom) politikom, koji govori o komičnim odnosima Sremaca i “dođoša”. O istoriji bećarca, stiha koji se rađa iz muke, a peva se za veselje. Predstava odslikava mentalitet ljudi sremske ravnice, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi i navike, a sve to uz čvarke, mangulice, puline i poneku psovku.

Predstavu je režirao Dragan Jovičić Jović, a ukupno četiri lika koji se pojavljuju u ovoj predstavi i koji će vas nasmejati do suza na maestralan način tumači glumac Vladimir Balašćak.
Cena ulaznice za predstavu “Srem, naša kuća” iznosi 300 dinara, a za učenike, studente i penzionere – 200 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here