Naslovna Srem Srem pod snegom, glavni putevi prohodni

Srem pod snegom, glavni putevi prohodni

PODELI
Tanjug (Sava Radovanović)

Snežne padavine u regionu Srema danas su značajno usporavale saobraćaj, a slična situacija prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda nastaviće se i u narednim danima kada se očekuje povećanje snežnog pokrivača kako sutra posle podne, tokom i u noći između petka i subote.

Vozače i u narednim danima očekuje vožnja po snežnim uslovima, dok nadležni savetuju obaveznu upotrebu zimskih pneumatika i što primereniju brzinu vožnje.

U šidskoj opštini zimske službe ažurno održavaju prohodnost puteva, a za one koji se kreću ka graničnom prelazu Batrovci važna informacija je da kamioni čekaju i do 9 sati u kontinuitetu.

Slične vremenske prilike zatekle su i Sremsku Mitrovicu i Inđiju, a glavni prioritet su saobraćajnice i putevi prvog reda, dok su i ostali putevi prohodni.

Dežurne ekipe u Rumi na terenu su od ranih jutarnjih časova, zbog čega nema većih problema u saobraćaju, a pored toga čiste se i druge javne površine u opštini i prilazi javnim ustanovama.

Građani se takođe mole da očiste sneg ispred stambenih objekata, ne bi li tako sprečili stvaranje leda na trotoarima i eventualne povrede pešaka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here