Naslovna Sport Sremac iz Deča počeo sa pripremama

Sremac iz Deča počeo sa pripremama

PODELI
Foto: ilustracija

Fudbalski klub „Sremac“ iz Deča započeo je pripreme pred start prvenstva Sremske lige. Nakon dosta lošeg starta na početku sezone u Međuopštinskoj ligi Srem – grupa Istok, Sremac u nastavku kreće u osvajanje šampionske titule, na radost svojih navijača.

Čelnici ovog kluba su ubeđeni da Sremac među sremskoligašima neće biti epizodista, a predsednik kluba Vladimir Stojković kaže da je mnogo novina u ekipi iz Deča.

„Igrački kadar smo poprilično osvežili. Novi trener je Milan Knežević iz Šimanovaca, koji je svojevremeno ostavio dubok trag kao prvotimac Sremca. Uprava kluba je pojačana. Da bi i u novoj ligi ostavili dobar utisak, pojačali smo se sa nekoliko novih igrača. To su – Branislav Čavić, bivši fudbaler Donjeg Srema 2015 (Pećinci), Dušan Janković iz Posavca (Boljevci), Marko Maronković iz FK Valjevo, kao i Mladen Radošević, koji je došao iz Slobode (Donji Tovarnik). Pored stvaranja što jače ekipe, mnogo je urađeno na poboljšanju infrastrukture, kako bi igrači imali što bolje uslove za rad“ – rekao je Stojković.

Prvom treningu je prisustvovalo dvadesetak fudbalera. Trener Milan Knežević, upoznao je igrače s planom rada.

„Treniraćemo tri puta nedeljno, a vikendom su planirane kontrolne utakmice. Prvu utakmicu igraćemo 17. jula u Pećincima, protiv Donjeg Srema 2015. Borac iz Štitara biće nam rival 25. jula, a tri dana kasnije Rudar iz Vrdnika. Slogu iz Vognja ćemo ugostiti 1. avgusta, dok će nam Mladost iz Buđanovaca biti generalna provera 8. avgusta“ – kazao je Knežević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here