Naslovna Srem Sremska Mitrovica: Međugradski saobraćaj od ponedeljka ponovo aktivan

Sremska Mitrovica: Međugradski saobraćaj od ponedeljka ponovo aktivan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako su nadležni najavili, građanima Srbije postepeno će se ublažavati mere prevencije koje su donete pre nepunih mesec i po dana. Od nedavno rad je omogućen teretanama, kozmetičkim salonima a od ponedeljka, 4. maja, i gradski i međugradski prevoz će ponovo biti u funkciji. Kako će uvođenje gradskog i međugradskog prevoza funkcionisati u Sremskoj Mitrovici I ko će ubuduće moći da ga koristi, pogledajte u prilogu.

Iako neki smatraju da je preuranjeno, većina Mitrovčana mišljenja je da neophodno uvođenje prevoza s obzirom da se život postepeno vraća u normalu ida se radnici vraćaju svojim radnim obavezama. Za ljude koji rade van Sremske Mitrovice prevoz je neophodan.

Od ponedeljka gradski prevoz funkcionisaće po subotnjem rasporedu s obzirom da đaci ne idu u školu I to je raspored javnog gradskog prevoza I tokom letnjih meseci. Međugradski saobraćaj biće omogućen do početka policijskog sata.

Sve mere bezbednosti poštovaće se I dalje radi bezbednosti i vozača i putnika. Svi će nositi zaštitnu opremu, odnosno maske i rukavice. Putnici će morati da poštuju I bezbedno rastojanje. Dezinfekcija svih autobusa vrši se dva puta dnevno. Što se tiče cene karti prevoza, ona se nije menjala u odnosu na cenu pre uvođenja vanrednog stanja.

Foto: RTV (Živan Negovanović)

IZVORRtv
Prethodna vestOtvoreni parkovi i šetališta
Sledeća vestU Sremu zabeležena dva nova slučaja zaraze

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here