Naslovna Dogadjaj Sremska Mitrovica: Obezbeđenje diskoteke dobilo otkaz!

Sremska Mitrovica: Obezbeđenje diskoteke dobilo otkaz!

PODELI

Radnici obezbeđenja koji su bili zaduženi za bezbednost posetilaca u sremskomitrovačkoj diskoteci, kao i dva konobara, dobili su otkaz zbog propusta u radu!

Sremska Mitrovica: PREBILI IH ZBOG PROLIVENOG PIĆA!

Menadžment diskoteke u kojoj se dogodila tuča u kojoj su teške povrede zadobila trojica mladića, za “Novosti” kažu da očekuju da će nasilnici biti adekvatno kažnjeni. Pritom, čvrsto obećavaju da ovako nešto više ne sme da se ponovi i najavljuju da će mere obezbeđenja od petka biti podignute na viši nivo.

Da podsetimo, incident se dogodio u noći između 8. i 9. marta, kada je došlo do tuče grupe mladića koja je sedela u separeu.

PREMLATILI MOMKA ZBOG SLUČAJNO PROSUTOG PIĆA: Kada su izašli napolje, udarali ga ciglama dok se nije onesvestio

– Deset momaka koji su radili u obezbeđenju diskoteke, dobilo je otkaz zbog propusta u radu. Prvo nisu reagovali na vreme, a drugo, oni su zajedno izbacili mladiće koji su bili napadnuti i tabadžije. Tada je došlo do još gore situacije, gde su nasilnici ispred diskoteke nastavili njih da još više tuku. – priča vlasnik lokala.

Kako kaže – ovi momci, zbog velikog propusta, više neće moći da obezbeđuju nijedan lokal u Sremskoj Mitrovici. Iste posledice dočekala su i dva konobara, koji su se, prema njegovim rečima, u to vreme našla ispred lokala, umesto da su bili u diskoteci.

– Sa roditeljima povređenih mladića stalno sam u kontaktu i raspitujem se za njihov oporavak. Odmah sam im ponudio bilo kakvu vrstu pomoći. – kivno govori vlasnik lokala.

NOVI MMA ŠAMPION SRBIJE IZ LAĆARKA!

Mladićima koji su dobili batine, lekari su predvideli trajne posledice.

Tužilaštvo još nije završilo istražne radnje povodom ovog događaja, dok su osumnjičeni dobili pritvor u trajanju do 30 dana. Za nanošenje teških telesnih povreda jedna krivičina prijava je podneta, a najavljena je još jedna od strane izudaranog mladića.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here