Naslovna Srem Sremska Mitrovica SREMSKA MITROVICA: Otvara se nova plaža i punkt za vakcinaciju

SREMSKA MITROVICA: Otvara se nova plaža i punkt za vakcinaciju


U Sremskoj Mitrovici u toku su poslednji radovi na uređenju Gradske plaže, a kako je proces imunizacije u gradu veoma uspešan sa preko 50% vakcinisanih, Mitrovčani će moći da bezbedno uživaju u letu na Savi.

Grad Sremska Mitrovica je odlučio da ove godine uvede mnoge novine na plažu. Postavljen je video nadzor koji će na prvom mestu doprineti bezbednosti kupača, jer će nova spasilačka služba u svakom momentu imati monitornig nad neželjenim i nepredviđenim situacijama.

Postavljen je potpuno nov urbani mobilijar, kao i nova teretana na otvorenom, za koju nadležni kažu da je jedna od boljih u Srbiji. Mitrovački umetnici su se potrudili da daju svoj doprinos letu u Sremskoj Mitrovici, tako su oslikali zidne murale i ukrasili kabine. Sadržaji za mališane su i ove godine raznovrsni, a kao i do sada ljubitelji sporta će moći da koriste terene za odbojku na pesku, košarku i ostale sportove.

Pored redovnog lekara, za sve zainteresovane će na raspolaganju biti i vakcinalni punkt, kako bi epidemija u ovom gradu bila potpuno suzbijena. Kvalitet vode će kao i do sada biti proveravati Zavod za javno zdravlje, o čemu će javnost biti redovno obaveštena.

Kupališna sezona počinje u petak, 11. juna i trajaće do 10. septembra, ali zvaničan kraj sezone često ne znači kraj kupanja, jer Mitrovčani često borave na plaži i tokom jeseni.

IZVORmondo
Prethodna vestBoškan otvorio Sportske igre mladih u Novom Sadu
Sledeća vestRevija golova u Nikincima

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here